Servicii

Dermatologie Profesionistă și Estetică Medicală:Tratamente Avansate pentru Frumusețea și Sănătatea Pielii Tale.Clinica noastră este specializată în variate tipuri de tratamente și proceduri dermato-estetice.

dermalinfusion

Tratament Dermalinfusion

DERMALINFUSION® este singurul tratament pentru față și corp, care acționează delicat asupra pielii, exfoliază eficient celulele deteriorate și livrează o infuzie de săruri, pentru a trata a gamă largă de probleme ale pielii.

Laser pentru epilare definitiva Primelase

‪Epilare definitiva cu Laser Primelase

Platforma de epilare din clinica MIODERA® utilizează fototermoliza selectivă drept metodă pentru îndepărtarea părului nedorit.

Laser CO2 Lutronic -rejuvenare faciala si tratament cicatrici

Tratament Rejuvenare și Cicatrici — Laser CO2 Lutronic

MIODERA® Clinic dispune de o platformă laser CO2 de la Lutronic, fiind primul laser ablativ fracționat care livrează întreg spectrul de tratamente pentru rejuvenare facială cu aplicații largi în dermatologie estetică.

acid-hialuronic

Tratamente cu acid hialuronic

Tratamentele injectabile cu acid hialuronic restaurează volumul, stimulează producția de colagen, creează structura, definește și conturează armonios fața.

Tratament cu toxina botulinica

Tratamente cu toxina botulinică

Injecțiile cu toxina botulinică au ca scop eliminarea ridurilor dar, mai important, ajută foarte mult la prevenirea formării lor.

Peeling Chimic | MIODERA

Peeling chimic

O procedură dermatologică care ajută la îndepărtarea celulelor moarte prin exfoliere și stimularea procesului natural de regenerare al pielii.

Microneedling Dermapen 4

Mezoterapie & Microneedling (Dermapen 4)

Tratamente de ultimă generație, simple și cu rezultate spectaculoase pentru întinerirea pielii și ameliorarea imperfecțiunilor.

Miomed 56A9939 Web jpg

Terapia PRP (Platelet—Rich Plasma) /Terapia Vampir

O metodă naturală de întinerire și modelare a proceselor de regenerare a țesuturilor.


Insert Content Here