Consultaţie de Specialitate Dermato-Venerologie & Dermato-Pediatrie

MIODERA Clinic
Insert Content Here
Miomed 56A9314 Web jpg

Dermatologia este o specialitate medicală și chirurgicală care se ocupă cu studiul afecțiunilor pielii, ale anexelor pielii (unghii, păr) și ale mucoaselor adiacente (mucoasă bucală și organele genitale), dar și de bolile cu transmitere sexuală (sifilis, HPV, chlamydia, gonoreea, herpes).

Pielea este cel mai mare organ al corpului, interfața dintre mediul înconjurător și mediul intern al organismului.

Dermatologia cuprinde mai multe ramuri:
  • Chirurgia dermatologică presupune îndepărtarea, prin diferite mijloace (bisturiu, electro—cauterizare, laser) a formațiunilor tumorale maligne sau benigne de la suprafața pielii sau mucoaselor.
  • Dermatologia estetică este o ramură a dermatologiei care se ocupă de procedurile minim invazive menite să îmbunătățească aspectul pielii, părului cu ajutorul tratamentelor cu acid hyaluronic, botox, peeling-uri sau cu ajutorul laserelor.
  • Dermatologia pediatrică se ocupă cu diagnosticarea și tratarea afecțiunilor pielii, mucoaselor, unghiilor și ale părului la copii.

În cadrul consultului de specialitate, medicul dermatolog examinează cu atenție toată pielea, indiferent de afecțiunea de prezentare.

Servicii Adiționale

~ Dermatoscopie~ Examinarea cu Lampa Wood~ Biopsia Cutanată~ Îndepărtarea Papiloamelor, Condiloamelor, Verucilor~ Excizia Chirurgicală a Formaţiunilor Tumorale Cutante (ex. Aluniţe)

Cum decurge un consult?

Pacientul prezintă medicului motivul pentru care a venit la consult. Este foarte important să furnizați medicului toate informațiile despre starea dumneavoastră de sănătate.

Medicul, cu acordul pacientului, examinează clinic / dermatoscopic / lampa Wood problema prezentată, dar inspectează clinic toată pielea, părul și unghiile, inclusiv regiunea genitală, dacă pacientul dorește.

Această abordare are ca și scop, depistarea precoce a cancerelor cutanate sau a altor afecțiuni care pot avea un prognostic negativ.

Pacientul primește o fișă de consultație cu diagnosticul și tratamentul afecțiunii. Orice nelămurire sau reticență, este bine să o comunicați în cadrul consultației.

Listă Preţuri

CONSULTAȚIE DE SPECIALITATE DERMATO-VENEROLOGIE & DERMATO-PEDIATRIE
CONSULTAȚIE
Dr. Alexandra Grecu (Bloju)
250 LEI*
CONTROL
în termen de 30 de zile de la consultație
130 LEI
* Consultația este gratuită dacă este urmată de proceduri în aceeași zi** Prețurile în EURO se calculează la cursul BNR din ziua respectivă
Vezi toate prețurile
Listă Prețuri

Consultaţie de Specialitate Dermato-Venerologie & Dermato-Pediatrie

Prețuri Consultație de Specialitate

Listă Preţuri

CONSULTAȚIE DE SPECIALITATE DERMATO-VENEROLOGIE & DERMATO-PEDIATRIE
CONSULTAȚIE
Medic Specialist Dermatolog Dr. Alexandra Grecu (Bloju)
350 RON
CONTROL
în termen de 30 de zile de la consultație
200 RON
Prețurile în EURO se calculează la cursul BNR din ziua respectivă
Vezi toate prețurile