Concept

O piele frumoasă îți pune în valoare frumusețea interioară!
Dr. Alexandra Grecu - Medic dermatolog specialist

Dr. Alexandra Mihaela Grecu (Bloju)

Medic Specialist Dermatovenerologie

Percepția fiecăruia despre frumusețe este diferită.

Simțim, trăim, vedem diferit realitatea exterioară, fapt ce ne face unici. Cu toate acestea, fiecare dintre noi este în căutarea acelei stări de bine care să ne confere echilibru, energie și poftă de viață.

Un aspect inestetic al pielii poate provoca dezechilibru în felul în care ne percepem noi viața, limitări în interacțiunea socială și modul de raportare la ceilalți și generează deseori emoții negative atunci când ne privim în oglindă.

Încrederea de sine vine din interior, dar cum fiecare avem momente în care trăirile sau pur și simplu „viața de zi cu zi” ne zdruncină această încredere, putem avea ca atu o piele și un aspect impecabil al imaginii noastre.

Susținem filozofia aceasta în fiecare centimetru al cabinetul nostru, locul pe care îl numim „acasă”. Am cumulat aici toată pasiunea noastră, cunoștințele medicale și ani de experiență în domeniul esteticii și suntem gata să te primim cu brațele deschise.

Dorința de a oferi servicii dermatologice și consultații de calitate a dus la nașterea MIODERA®, locul unde nu vii doar pentru sănătatea pielii tale ci și pentru starea de bine și încredere pe care o conferă atingerea idealului propriu de frumusețe.

Mulțumim anticipat pentru încrederea de a ne da șansa să contribuim la starea ta de bine și confort al pielii tale.

Sperăm ca orice vizită a ta în clinica MIODERA® să fie un real succes în găsirea acelui tratament exterior care să amplifice fericirea interioară!

Insert Content Here
Alexandru Borneanu 10-16. 060758 Bucharest
Alexandru Borneanu 10-16. 060758 București